KBC is opnieuw fiere partner van De Warmste Week. Aangezien niet iedereen het geluk heeft om op te groeien zonder zorgen, gaan we dit jaar vlammen voor een veilige plek voor ieder kind en elke jongere.

KBC wordt als beste van de test vermeld met een schitterende eindscore van 83 op 100!

Het verzekeringsbewijs van je auto (de vroegere groene kaart) is voortaan wit én digitaal beschikbaar in KBC Mobile en KBC Touch. Je ontvangt het bewijs op de hoofdvervaldag enkel digitaal. Toch een papieren versie nodig? Die vraag je met een simpele klik aan.

Verhuizen! Da’s plezant en spannend tegelijkertijd. Je kijkt ernaar uit om van die nieuwe plek een thuis te maken, maar eerst komt er nog heel wat administratie bij kijken. En hoe zit dat met je verzekeringen?

De overlevenden van de aardbevingen in Syrië en Turkije hebben dringend hulp nodig. Door te doneren help je de organisaties van Consortium 12-12 een verschil te maken op het terrein, bij de mensen die getroffen zijn door de aardbevingen.

Voor alle duidelijkheid: we vinden het fijn als je langskomt of ons even belt. Maar we wijzen je ook graag op de handige digitale mogelijkheden die onze service aanvullen. Een woordje uitleg.